Celler Parató

El Celler Can Marlès neix arrel de la passió per la terra del Montmell i de la tradició vitivinícola del nostre territori. A totes les masies centenàries de Can Marlès hem trobat les restes de cubs i antics cellers, i amb la nova edificació hem volgut donar continuïtat a la tradició d’elaborar vins ecològics i monovarietals, respectant el medi que ens envolta i fent servir exclusivament raïm de collita pròpia, aconseguint uns vins de Costers del Montmell de guarda.

  • Finca Can Marlès S/N, Can Ferrer de la Cogullada,
    43812, Tarragona
  • 610 20 99 91

  • 12,5 hectàrees

  • Sauvignon blanc, Ull de llebre, Chardonnay, Petit Verdot, Garnatxa, Sirah i Malvasia de Sitges

  • 30.000 ampolles/any

El nostre celler està ubicat a 540 metres d’alçada. Els nostres terroirs són magnífics per diferents varietats donada la gran quantitat de nutrients de les terres argiloses i calcàries. Això podria ser una particularitat molt comú en altres cellers, però Can Marlès pertany a la subzona de Costers del Montmell, acaronats per boscos d’alzines i 300 Ht d’espai protegit sense contaminació ni productes químics. Al nostre espai hi viu un ramat de 18 alpaques de la raça Suri, úniques al Penedès, on fan una tasca fonamental a la vinya amb els seus fems naturals i es mengen la fulla i herbes després de la verema. A més, es poden visitar amb una copa de vi a la mà. Experiències úniques.

Vins ecològics del Garraf. Estimem les nostres arrels. Des de 1500 la nostra família viu i treballa aquestes terres entre el Garraf i el mar.

  • 30 hectàrees de vinya
  • Malvasia de Sitges, Xarel·lo, Ull de llebre, Garnatxa, Monastrell, Moscatell, i altres

A Vega de Ribes continuem la tradició de vinyaters des de 1500 en els turons de Ribes entre el Garraf i el mar. Conservem la biodiversitat i el paisatge amb boscos, garrofers, ametllers i altres fruiters mediterranis. També sembrem espelta i kamut ecològics quan fem rotació de cultius que venem a un forner local.

Ens trobem a un indret d’origen calcari del cretàcic amb dipòsits de sorres del miocè amb abundants fòssils de mol·luscs i coralls.

Família de pagesos per vocació, amb l’ambició d’elaborar vins tradicionals, ecològics i naturals del Penedès, alhora que es conserva l’herència centenària de la masia del Castell de Grabuac. Conreen la vinya, elaboren el vi amb el fruit d’aquesta vinya i l’embotellen i comercialitzen sota la marca Suriol.

  • Can Suriol del Castell de Grabuac,
    Castell de Grabuac, 08736 Font Rubí

  • 93 897 84 26

  • 30 ha de vinyes, 3 ha d’oliveres

  • Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Picapoll, Garnatxa blanca, Malvasia de Sitges, Garnatxa negra, Samsó, Sumoll, Monastrell, Ull de llebre i Xarel·lo vermell

  • 200.000 ampolles/any

CELLERS DE CAN SURIOL DEL CASTELL S.L. és un celler familiar amb tradició centenària, un dels pocs en que mai s’ha deixat d’elaborar-hi vi, localitzat prop de Barcelona. L’any 1985 va passar a embotellar els seus vins i treballar per posar-los en valor amb el objectiu d’oferir vins i caves mediterranis, ecològics, tradicionals, de qualitat i sobretot genuïns.
Sempre hem estat compromesos amb la sostenibilitat, per el que utilitzem energies renovables, suro local natural i ampolles de vidre de poc pes.
Suriol són vins tradicionals de finca i caves de criança amb produccions limitades elaborats per la família Suriol, per tal de transmetre el nostre amor i compromís per l’elaboració de vins mediterranis.
Controlem tot el procés del vi, des del cep fins a l’ampolla, el que ens ajuda a oferir els vins més autèntics i genuïns.

Tenim 5 pilar fonamentals en els nostres procediments.

1. Elaboració ecològica certificada per el CCPAE, i biodinàmica certificada per Terradinàmica, seguint les tradicions mediterrànies sobre la cura de la vinya i l’elaboració de vins.
2. Utilització exclusiva de raïm autòcton i ecològic de la nostra finca (30 hectàrees).
3. Fermentacions amb llevats i bactèries autòctones per produir els nostres vins.
4. Elaboracions utilitzant tancs d’acer inoxidable, però mantenint els coneixements tradicionals, que inclouen tancs de formigó i barriques de castanyer (innovació i tradició).
5. Compromís de no utilitzar productes químics, amb l’única excepció del SO2 durant l’embotellat, per tal d’assegurar que el producte es mantindrà en les condicions perfectes al enviar-lo a qualsevol lloc del món (sempre en dosis inferiors als 50 ppm).

Compromís amb la terra. 7 generacions de viticultors.

  • Finca Mas Lluet s/n, Carretera St. Marçal Km 15 BV2117,
    08732
  • 93 891 81 53

  • 70 hectàrees

  • Blancs: Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay,
    Muscat d’Alexandria, Muscat de Frontignac i
    Gerwürztraminer i Sauvignon Blanc
    Negres: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon i
    Pinot Noir, Garnatxa, Moneu

  • 4000 kg/ha negres i 10.000 kg/ha blancs

A Cavas Bolet la tradició familiar i el compromís amb la terra són els nostres pilars desde fa 7 generacions, treballem exclusivament amb vins naturals i ecològics de collita pròpia.

Som un celler familiar i de producció i elaboració pròpia, per descomptat ecològics i clarificació vegana. Al Celler Arrufí no ens cansarem mai de cuidar i mimar la nostra terra per poder extreure el millor de la Terra Alta en tots els nostres vins.

El nostre celler està ubicat a 540 metres d’alçada. Els nostres terroirs són magnífics per diferents varietats donada la gran quantitat de nutrients de les terres argiloses i calcàries. Això podria ser una particularitat molt comú en altres cellers, però Can Marlès pertany a la subzona de Costers del Montmell, acaronats per boscos d’alzines i 300 Ht d’espai protegit sense contaminació ni productes químics. Al nostre espai hi viu un ramat de 18 alpaques de la raça Suri, úniques al Penedès, on fan una tasca fonamental a la vinya amb els seus fems naturals i es mengen la fulla i herbes després de la verema. A més, es poden visitar amb una copa de vi a la mà. Experiències úniques.

Masia Can Roda som un celler ubicat al Vallès Oriental, a tocar del Parc Natural de la Serralada de Marina. Un oasis de natura envoltat de vinya i de bosc que us sorprenda un cop us endinseu en els nostres terres. Les vinyes centenàries que anem recuperant ens donen uns vins equilibrats i ben estructurats que ens recorden la mineralitat del nostre terreny, el Sauló.

  • 20 hectàrees

  • Pansa Blanca, Moscatell de Frontignan, Chardonnay,
    Garnatxa negre, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon

  • 85.000 ampolles/any

Els nostres vins són el fruit de l’esforç, la passió i l’amor per les vinyes. Per això i per les nostres immenses ganes d’elaborar varietats de vins dins la DO Alella d’excel·lent qualitat, estem orgullosos de les nostres creacions vinícoles. Per això ens dediquem en cos i ànima a la cura de les vinyes i supervisem tots els processos d’elaboració dels nostres vins dins la DO Alella. A Can Roda busquem aconseguir un producte delicat, especial, amb caràcter i inconfusible. Per aquest motiu volem assegurar-nos que tot el procés de producció està supervisat per nosaltres, perquè no es perdi l’essència d’uns vins elaborats amb molta cura i amor per l’ofici. D’aquesta manera ens assegurem que el resultat final sigui d’una excel.lent qualitat

Maius Viticultors és un projecte fundat el 1998 al Priorat a partir de la passió pel vi de Josep Gómez, un botiguer de barri de Sant Cugat del Vallès. L’esforç, la perseverança i el suport incondicional de la família han estat elements claus per fer d’aquest somni una realitat.

  • 22 hectàrees
  • Carinyena principalment. També Garnatxa negra i blanca. Una mica de Cabernet Sauvignon i Syrah.

  • 70.000-75.000 kg

Maius Viticultors destaca per la seva localització excepcional amb vistes al Montsant i el caliu d’un celler familiar, sostenible i integrat amb l’entorn. Tota la finca és ecològica i produïm nosaltres mateixos el compost i el biochar.

Som una família amb un bagatge arrelat a la terra i al vi. Treballem en equip per tirar endavant un projecte que agafa el testimoni dels que hi han treballat abans de nosaltres.

  • Av. Catalunya 8, 43812 Puigpelat, Alt Camp, Tarragona

  • 649993294-680229120-649991509

  • 20 hectàrees, 80.000kg
  • Macabeu, Xarel.lo, Parellada, Chardonnay, Subirat Parent,
    Ull de llebre, Merlot

Som petits, àgils, propers, ens adaptem, ens interessa millorar. Veiem  que cuidar la terra, fer un bon vi i donar.lo a conèixer és un cercle imparable.

El Celler Mas de Sant Iscle-Mond Obert som un celler familiar que no venim d’una família tradicional viticultora sinó que l’estem creant. Fem vins dins la DO Pla de Bages i són fets des d’una agricultura ecològica.

  • 20 hectàrees

  • Blanques: Picapoll blanc, Gewürztraminer,
    Sauvignon blanc, Macabeu
    Negres: Picapoll negre, Sumoll, Cabernet Sauvignon,
    Mandó, Merlot, Syrah, Ull de llebre, Garnatxa negre

  • 50.000 ampolles de vins i caves

El nostre celler ni es molt gran ni molt petit, no ens distingim per fer una gran quantitat de litres de vi. Sinó que la nostra gran riquesa és el gran contrast de micro-climes que tenim com a celler, ja que les nostres vinyes estan repartides entres municipis diferents del Bages. I aquests micro-climes ens ofereixen una gran diversitat de matisos en els nostres vins.

La família Elias, ha estat guiada sempre per la responsabilitat d’oferir uns vins i caves honestos, fidels a l’expressió del territori, de la màxima qualitat. Primer com a viticultors a Barcelona des de el segle XVII, i a dia d’avui, com orgullosos elaboradors al Penedès des de 1975.

  • 94 hectàrees
  • Macabeu, Xarel·lo, Parellada,
    Muscat, Samsó, Cabernet Sauvignon,
    Ull de llebre i Pinot Noir

  • 140.000 ampolles de vins i caves

La historia de la nostra família va lligada al mon del vi des de el segle XVII a Barcelona, al barri de Sants. Aquesta historia es la que marca els nostres inicis juntament amb el fet de voler potenciar alguns vins negres des de l’any 1976, quan el Penedès era en aquell temps, bàsicament, un territori de vins blancs. Paral·lelament, sempre em volgut assemblar-nos al “petits Chateaux” de França, capaços d’oferir productes d’altíssima qualitat, fets des de l’amor i el compromís amb el territori i el respecte a la historia que ens precedeix. Tot això fa que els nostres vins i caves esdevinguin singulars, essent un fidel reflexa de la passió d’una viticultura respectuosa i ecològica i un tracte exquisit per la terra que generosament ens ofereix el seus fruits any rere any.

Som un celler familiar, apassionats del nostre territori i de la garnatxa. Elaborem vins de qualitat fruit d’un rigorós treball, respectuós amb el nostre terrer, amb l’entorn i amb tots els regnes que en ell interactuen.

  • 10 hectàrees

  • Garnatxa blanca, Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Syrah

  • 18.000 ampolles/any

Ens trobem al poble de La Figuera, lloc privilegiat pel conreu de la garnatxa. Al nostre celler hi trobareu 6 vins elaborats amb aquesta varietat al 100%, i entre els que s’inclou l’únic vi blanc, monovarietal de garnatxa blanca, que s’elabora actualment a La Figuera.

Rubió de Sòls és el nom d’un paratge protegit emmarcat al poble antic de Foradada, a la vall del Montsec. Les vinyes plantades davant del castell mil·lenari, en forma de “mussol”, vigilant el terra, el treball artesanal de la vinya i l’elaboració peculiar al celler.

  • 5 hectàrees

  • Xarel·lo i Ull de llebre

  • 5.000 ampolles/any

És un celler familiar, dirigit per Judit Sogas, enòloga i viticultora (Llicenciada en Enologia i Viticultura principalment a més de tenir més de 25 anys d’experiència al sector del vi). Es realitza el cicle complert, començant pel treball de la terra i la vinya. Els vins de la mateixa finca es caracteritzen per la marcada personalitat, tant per elaborar vins varietals purs, criança en botes i guardats un temps llarg en ampolla. També som l’únic celler de Lleida que elabora un 100% Xarel·lo varietal. Sn marcats sobretot pel terrer i ecològics.

Som ecològics, biodinàmics i treballem de forma artesana.

  • Camí de Sant Miquel amb Ctra. Sant Tomàs de Fluvià s/n, 17469, Siurana d’Empordà

  • 972525578 / 629773917

  • 10 ha

  • Marselan, Lledoner roig, Malbec, Syrah, Viognier i Monastrell

  • 40.000-50.000 ampolles/any

Vins de Taller mostra el seu respecte per la terra i l’entorn mitjançant pràctiques d’agricultura ecològica i biodinàmica. Condueix de la mà de la natura els vinyets, i s’alia amb ella per tal que el petit ecosistema de Siurana d’Empordà esdevingui un espai d’àmplia biodiversitat.

Quatre famílies de viticultors veïnes i amigues, amb 500 anys d’història a les seves finques, van fundar l’any 1980 Vins El Cep per donar valor al raïm i elaborar vins i caves de qualitat i tancar el cercle. Vam ser un dels primers cellers en introduir la viticultura ecològica a les nostres vinyes i pioners el 2003 en viticultura biodinàmica. Vam elaborar el primer cava biodinàmic del món l’any 2006. Elaborem vins i caves només amb raïm propi, vins de terrer. Som elaboradors integrals.

  • Can Llopart de les Alzines s/n, 08770,
    Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

  • 938912353

  • 150 ha

  • Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Merlot i Syrah

Tots els nostres vins i caves són de terrer i ecològics, representen el caràcter i l’essència del nostre territori i s’elaboren amb els màxims criteris de qualitat.

Gràcies a poder donar sortida als raïms d’aquestes vinyes, podem conservar un paisatge singular i únic, i conservar una biodiversitat autòctona que forma part d’aquest equilibri natural. El paisatge és el primer esglaó i donar feina a les persones que viuen en aquest territori també és un altre esglaó en l’escala de valors del nostre celler. Elaborem amb varietats autòctones de vinyes velles, però també som un dels cellers que treballa més amb la varietat Pinot Noir, molt interessant en la seva adaptació als nostres terrers.

L’Antonio i la Maria José t’estem esperant per explicar-te com treballem per fer realitat el nostre somni: una petita explotació vitivinícola, amb una producció que no supera les 20.000 ampolles, on no hi a més secret que l’esforç continuat, el respecte a la terra i una gran estima pel producte realitzat.

  • 10 ha

  • Merlot, Syrah, Parellada i Macabeu
  • Unes 20.000 ampolles/any

El nostre entorn, com el celler, transpira naturalitat i senzillesa. Si et deixes perdre per les nostres contrades trobaràs gent arrelada a la terra i un paisatge garriguenc amb les vinyes, les oliveres i els cereals com a grans protagonistes. Volem compartir amb tu experiències i sensacions: a la vinya, al celler, al nostre voltant. Et convidem a tastar i jutjar els nostres vins, uns vins amb caràcter, ningú millor que tu per dir si val la pena o no obrir una de les nostres ampolles. A prop del celler et sorprendràs amb la fortalesa de Els Vilars, un vestigi únic de l’apassionanti i a l’hora força desconeguda cultura ibèrica a Catalunya.

Som un petit productor que elabora vins elegants ecològics i amb personalitat a partir de raïm veremat a mà de les nostres vinyes a les muntanyes (+ 700 m d’altitud) a la DO Costers de Segre, prop de la frontera amb el Priorat.
No utilitzem servir herbicides ni pesticides. El celler és alimentat 100% amb energia solar. Llevats indígenes.
Criança en botes de fusta, àmfores, ous de ciment i ous de granit. També tenim un projecte artístic d’empoderament del territori a través de l’art: La Vinya dels Artistes.

  • Pol. 9 Parc. 129. Paratge Llinar;
    25471 La Pobla de Cérvoles (Lleida)

  • +34 973 050018 / +34 627 559830

  • 25 ha
  • Garnatxes (blanca, negra i peluda), Macabeu, Trobat, Syrah, Cabernet Sauvignon, Viognier, Riesling i
    Ull de llebre

  •  60.000 ampolles de mitja

Venim de generacions de pagesos apassionats que ens van ensenyar a estimar i respectar la terra. Treballem unes vinyes d’altura (entre 700 i 850 metres) en un terreny molt pobre, pedregós i sec. Sense herbicides ni pesticides. Això ens permet aconseguir un raïm d’altíssima qualitat, ric en sucres i polifenols, que és veremat completament a mà en el seu moment òptim de maduració. Cerquem elaborar vins ecològics amb personalitat i que parlin del paisatge del que venen, per això treballem exclusivament amb llevats propis seleccionats i utilitzem ous de granit, de ciment, àmfores i bótes de roure per donar a cada producte la criança que creiem que necessita. També el nostre celler és sostenible: totalment integrat en la natura, és alimentat exclusivament amb energia solar. A més, el nostre projecte La Vinya dels Artistes va néixer d’un somni del Guinovart que es va imaginar un espai a l’aire lliure on escultures i instal·lacions artístiques convisquin entre vinyes i oliveres. És un espai únic que l’art i la natura es barregen en harmonia creant una experiència única pel visitant.

Cuidem un territori agrícola, per que volem viure del terreno de forma sostenible. Un organisme granja d’on elaborem vi, fem oli i cuidem corders.

  • 6 ha
  • Macabeu, Pansal (xarel·lo), Garnatxa Negra, Garnatxa peluda i monastrell

  • 6000/any

El vi l’elaborem des de la vinya. Fem agricultura biodinàmica en vinyes velles, arrendem finques on no hi ha un relleu generacional per que volem un terreno viu i actiu. Recuperant la tradició de les Terres de l’Ebre, els vins brisats, vins que fermenten amb els propis llevats del raïm, sense químics ni filtratges. Tot el procés és fet de forma artesanal.

Ens mou l’impuls de reconnectar amb la vida rural i dinamitzar la naturalesa que ens envolta per a poder compartir els seus fruits. Volem ser generadors d’una activitat sòlida, oberta i guiada pels valors i la col·laboració entre persones.

  • Mas d’en Palau SN, l’Albà, Aiguamúrcia, Alt Camp

  • 696 60 81 04

  • 30 ha
  • Macabeu, Parellada, Xarel·lo, Garnatxa blanca, Sumoi negre, Garnatxa negre, Garnatxa tintorera, Cabernet sauvignon i Pinot noir

ERAVi és un petit celler amb un llegat de 14 generacions familiars i més de 400 anys d’història on trobareu una finca vitvinícola excepcional. 190ha totals, situades a la serrelada prelitoral catalana, en una zona fréstega i verge, conformen els boscos que rodejen les valls de vinyes amb la casa parial Mas Palau, on hi elaborem el vi, situada en el seu epicentre. D’aquí neixen els seus vins naturals i elegants de varietats històriques de la zona. Integritat, ecologia, il·lusió, esforç i qualitat.

Torrosolla 2019

Tipus: Tinto

Varietat: 100% Ull de llebre

Anyada: 2019

Vista: Vermell cirera intens, tons robí-teula a la vora

Nas: Sensació de frescor i de profunditat al nas; aromes fruiters de maduresa dominant sobre fins tons de criança i notes balsàmiques, de betum i tinta

Boca: Molt bon equilibri a la boca; cos mitjà, tanins nobles ben domats, acidesa perfectament conjuntada, centre lleugerament gras i untuós, saborós, certa sensació llaminera deguda a la glicerina ia les sensacions de maduresa de fruita

Grau alcohòlic: 12,5%

Producció: 1.293 ampolles

Embotellat: Agost de 2023